Modele de prize si intrerupatoare DiversMarket

prize si intrerupatoare

Inca de cand a fost inventata, electricitatea a capatat o insemnatate foarte mare in viata fiecaruia dintre noi, devenind indispensabila aproape fiecarei actiuni pe care o intreprindem. Unul dintre cele mai importante aspecte unde isi pune aceasta amprenta este in crearea ambientului perfect in casele noastre. Lumina si electricitatea fac parte din din tot ce facem. Astfel, circuitele electrice din casele noastre trebuie sa fie atent puse la punct. Iata recomandarile DiversMarket in materie de prize si intrerupatoare.

Modele de prize și întrerupătoare la DiversMarket – Întrerupător 2m 16a Gewiss Chorus Alb Gw10031

Acest tip de intrerupator este unul dintre cele mai vandute intrerupatoare din cadrul magazinului DiversMarket. Gewiss Chorus este un model de intrerupator usor de utilizat atat din punct de vedere al aspectului pe care il prezinta, cat si din punct de vedere al caracteristicilor tehnice. Usor de imbinat cu restul casei, acest model de intrerupator este de culoare alba, iar tipul sau de montaj este incastrat. Daca vorbim despre gradul sau de protectie, acesta este de IP20. Pretul sau este de doar 10.98 lei.

Întrerupător Cap Cruce Albastru Tg115 Basic

Cel de-al doilea best seller se intituleaza Cap Cruce Albastru Tg115Basic si este o arianta de intrerupator disponibila pe mai multe culori. Acesta prezinta un tip de montaj incastrat, iar doza sa este rotunda. Curentul pe care functioneaza este unul nominal pe 10A, iar gradul sau de protectie este de IP20. Producatorul acestui model este Elmark si pretul sau porneste de la 5,05 lei in functie de culoare si caracteristici suplimentare.

Alege un furnizor de incredere! Alege DiversMarket!

Atunci cand suntem in cautare de materiale electrice este important sa le putem achizitiona pe toate dintr-un singur loc, dar, mai presus de acest aspect, trebuie sa alege un furnizor de incredere care sa ne livreze in primul rand calitate. DiversMarket iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie in materie de materiale electrice: cabluri, prize si intrerupatoare, surse de iluminat etc.

 

 

 

 

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *