Avantajele automatizării industriale

Dacă ne dorim costuri de operare mai mici, automatizarea industrială este soluția. Aceasta elimină costurile de îngrijire a sănătății și concediul asociat unui operator uman. În plus, automatizarea industrială nu necesită alte beneficii ale angajaților, cum ar fi bonusurile, acoperirea pensiilor etc. Mai presus de toate, deși este asociată cu un cost inițial ridicat, pe termen lung, salvează salariile lunare ale lucrătorilor, ceea ce duce la economii substanțiale de cost pentru companie. Costul de întreținere asociat mașinilor utilizate pentru automatizarea industrială este mai mic, deoarece nu defecțiunile sunt rare. Dacă aceasta se defectează, numai inginerii de calculator și de întreținere sunt obligați să o repare.

 

Productivitate ridicată

 

Deși multe companii angajează sute de muncitori de producție pentru până la trei schimburi pentru a conduce instalația pentru un număr maxim de ore, instalația trebuie să fie închisă pentru întreținere și sărbători. Automatizarea automată îndeplinește scopul companiei, permițând companiei să conducă o fabrică de producție timp de 24 de ore pe zi, 7 zile într-o săptămână și 365 de zile pe an. Aceasta duce la o îmbunătățire semnificativă a productivității companiei.

 

Calitate superioară

 

Automatizarea atenuează eroarea asociată cu o ființă umană. În plus, spre deosebire de ființele umane, roboții nu obosesc. Acest lucru duce la produse cu o calitate uniformă fabricate în momente diferite. Adăugarea unei noi sarcini în linia de asamblare necesită instruire cu un operator uman, cu toate acestea, roboții pot fi programați să facă orice sarcină. Acest lucru face ca procesul de fabricație să fie mai flexibil. Adăugând colectarea automată de date, vă puteți permite să colectați informații cheie despre producție, să îmbunătățiți precizia datelor și să reduceți costurile de colectare a datelor. Acest lucru vă oferă faptele pentru a lua deciziile corecte în ceea ce privește reducerea deșeurilor și îmbunătățirea proceselor.

 

Acestea sunt doar câteva dintre avantajele pe care le prezintă automatizările industriale. DiversMarket vă pune la dispoziție o gamă variată de materiale electrice. Cumpără și tu automatizări industriale, surse de iluminat, cabluri și multe altele de la furnizorul tău de materiale electrice! Alege DiversMarket!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *