Becuri LED

De-a lungul timpului, tehnologia a evoluat într-un ritm alert. Producțiile și invențiile s-au diversificat în aceeași măsură și astfel au apărut toate bunurile de care ne folosim astăzi. Am plecat de la o simplă invenție a unui geniu. Am plecat de la un simplu bec cu filament. Astăzi ajungem astăzi la cea mai bună versiune a sa și anume la renumitele becuri LED. Câte știm de fapt despre această invenție grozavă?

Bugetul alocat pentru becuri LED

În primul rând, atunci când pornim la drum spre a ne achiziționa ceva nou, trebuie să ne prestabilim un buget.  Cât suntem dispuși să îi alocăm acestei categorii? În funcție de acest aspect, ne putem alegem necesarul. Becurile LED încep de la câțiva lei și pot ajunge și la câteva zeci de lei, în funcție de specificațiile acestora. Astfel, chiar și cu un buget pe care în mod normal îl alocați pentru becuri economice sau alte tipuri de becuri mai puțin prietenoase cu mediul, puteți acum să va achiziționați becuri LED pentru toată casă.

Tipul de lumină pentru ambientul dorit

Un alt factor în funcție de care ne facem sursele de iluminat în casă este tipul de lumină pe care îl preferăm. Există două tipuri de lumină pe care aceste becuri LED o pot emana: lumina caldă(galbenă) și lumina rece( albastră). Alegeți-vă tonul luminii pe care vreți să îl redați în casă și în funcție de stilul pe care l-ați folosit pentru a o amenaja. Dacă este un stil mai clasic, chiar vintage, o lumină caldă se pretează perfect. Dacă este un stil mai futurist, mai îndrăzneț, mergeți pe variantă rece. Important este să folosiți același tip de lumină în toate încăperile pentru a reda un aspect uniform al casei.

Indiferent pentru ce tip de becuri optați, asigurați-vă că apelați la un furnizor de încredere. DiversMarket vă pune la dispoziție o gamă variată de materiale electrice și surse de iluminat special pentru amenajarea locuinței perfecte.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *